Se mai intampla, in special la bloc sa existe disensiuni intre administrator si locatarii plecati in concediu care au uitat sa duca citirea apometrelor. Aceste probleme se pot evita usor daca sunt apometre care permit citirea la distanta, prin radio. Acestea sunt cele mai moderne apoemtre si sunt foarte utile mai ales in prezent cand toti suntem atat de ocupati. Principiul este foarte simplu, la apometrele normale se adauga si emitatoare care vor transmite valoarea inregistrata la anumite date sau cand se face interogarea cu aparate speciale.

Apometre citire radio pret - avantaje

Pentru aceste interogari, facute de firmele specializate, administratorii sau reprezentantii furnizorului de apa nu mai este necesar ca proprietarul sa fie prezent. Cum aparatele pot bate pana la 200 de metri nu e nevoie ca cel care inregistreaza sa intre si in casa. Poate sta in fata blocului si va nota de acolo valorile in tabel.

Contoarele acestea sunt imposibil de fraudat. Sunt foarte utile mai ales pentru furnizori pentru ca dureaza mai putin citirea contoarelor existente la bloc.

Apometrele cu citire radio sunt foarte utile si pentru utilizatorii obisnuiti, in situatii cum ar fi cea invocata de la inceputul textului sau pentru asociatii, pentru ca toti vor putea evita certurile cu vecinii. Citirea se poate face in aceeasi zi in tot blocul chiar daca este sau nu cineva acasa iar diferentele dintre apometrul general si suma inregistrarilor individuale va fi minima, deci la fel se va intampla si cu consumul suplomentar ce trebuie repartizat care va fi mult mai redus. Pretul este foarte avantajos iar bateria tine pana la 10 ani, deci odata instalate nu mai aveti treaba cu ele o foarte buna bucata de vreme.

Nu exista dezavantaje. In afara de faptul ca vor trebui montate pentru o maxima exactitiate a citirilor, in toate apartamentelor de bloc. Oamenii sunt in general reticenti in fata noilor initiative in care se implica tot blocul, ca sa nu mai vorbim despre aparature care nu mai permite micile ajustari la autocitire.

© 2017 S.C. PROCONTOR ECO S.R.L.. Toate drepturile rezervate. All Rights Reserved. Designed: allBy_al3x88 - MAG PFA

procontor logo

S.C. PROCONTOR ECO S.R.L.

Trimite-ne un mesaj.

Câmpurile marcate cu(*) sunt informații obligatorii !
captcha
Reincarca