Vi s-a intamplat cu siguranta sa plecati in concedii si vacante si sa uitati de citirea apometrului si probabil ca stiti ca in astfel de situatii, la bloc, pot sa apara conflicte cu vecinii si cu administratia.

Daca vreti sa evitati aceste probleme puteti opta pentru un apometru radio. Pretul acestor apometre este destul de mic in comparatie cu beneficiile pe care le aduce. Avand un apometru care poate fi citit de la distanta, persoana responsabila de citirea consumului de apa va putea foarte bine sa stranga informatiile necesare intr-o singura zi din tot blocul fara sa mai fie nevoie sa intre in casa.

Apometre radio pret - avantajele oferite de apometrele cu citire radio

De asemenea, nu mai este necesar sa fie facute estimari ale consumului pe care sa le amortizatin intr-un timp destul de lung, de cele mai multe ori de aproximativ 3-4 luni pentru ca se va putea citi valoarea exacta de pe apometrul radio.

Apometrele radio sunt foarte precise motiv pentru care erorile vor fi reduse la minimum. Avand acest avandaj veti plati mai putin la apa si acest lucru se va simti cu siguranta. Apometrele radio vin insotite de o baterie care tine aproximativ 10 ani deci pentru o perioada destul de lunga nu mai trebuie sa va faceti griji.

Apometrele radio implica avantaje considerabile si pentru firmele care distribuie apa deoarece costurile vor fi foarte precis exprimate, nu mai exista pierderi si totul se va face eficient si corect cu un minim de efort si o investitie rationala.

In plus, dupa ce sunt adunate toate valorile de consum, diferenta intre consumul general pe bloc si consumul adunat de la toate apartamentele va fi mult mai mica, motiv pentru care fiecare utilizator va avea mai putin de plata.

Un apometru radio permite citirea chiar din fata blocului a valorilor inregistrate de apometru, fara probleme cat mai precis.

Din nefericire majoritatea inovatiilor sunt privite cu reticenta de oameni, motiv pentru care aceste apometre nu au fost testate la adevarata lor valoare in ciuda pretului mic. Se va vedea cu siguranta diferenta inca din prima luna de utilizare a unui apometru radio.

© 2017 S.C. PROCONTOR ECO S.R.L.. Toate drepturile rezervate. All Rights Reserved. Designed: allBy_al3x88 - MAG PFA

procontor logo

S.C. PROCONTOR ECO S.R.L.

Trimite-ne un mesaj.

Câmpurile marcate cu(*) sunt informații obligatorii !
captcha
Reincarca