Daca va intrebati de ce aveti nevoie de contoare de apa radio si de ce sunt acestea mai bune decat cele normale, in cele ce urmeaza va prezentam toate avantajele oferite de aceste aparate.

Atunci cand utilizati un contoar radio citirea este posibila si de la distanta, motiv pentru care nu mai este necesar ca persoana care are responsabilitatea de a colecta datele sa intre in casa sau in curte. Acest lucru reprezinta un prim avantaj atat pentru persoanele care stau la curte cat si pentru cei de la bloc.

Contoare apa radio pret - de ce sa alegeti un contoar radio?

Pentru cei de la curte care au caini este evident avantajul oferite de contoarele de apa radio. Persoana care vine sa citeasca poate sta in fata portii si poate citi apometrul direct pe telefon fara sa mai fie necesar sa incerce sa intre, sa strige sau sa sune. In plus, cand sunteti in concediu, nu veti mai fi in situatia in care se estimeaza un consum, de cele mai multe ori mai mare decat cel real pe care il veti amortiza in cateva luni. Este de ajuns ca apometrul sa aiba o raza de actiune mare, iar cel care vine pe teren sa se poata conecta la el. Astfel nu mai exista consum estimativ si este foarte usor si pentru furnizor sa aiba o statistica a consumului reala.

La bloc, aveti toate sansele de a intra in conflicte cu asociatia blocului atunci cand plecati in vacanta si omiteti sa dati citirea inainte. Daca aveti un apometru tradio, puteti pleca linistiti in concedii pentru ce perioade doriti si nu veti fi deranjati cu telefoane de la administratorul blocului. Citirea poate fi facuta intr-o singura zi, deci este optimizat si timpul angajatului de la compania de apa care vine pe teren.

In plus, aceste aparate radio pentru contorizarea apei sunt foarte precise deci veti optimiza clar costurile. Pretul pentru aceste apometre radio este unul foarte avantajos iar ele vin insotite de o baterie care tine pana la 10 ani deci nu trebuie sa va mai faceti griji cu privire la apometru pentru mult timp de acum in colo.

© 2017 S.C. PROCONTOR ECO S.R.L.. Toate drepturile rezervate. All Rights Reserved. Designed: allBy_al3x88 - MAG PFA

procontor logo

S.C. PROCONTOR ECO S.R.L.

Trimite-ne un mesaj.

Câmpurile marcate cu(*) sunt informații obligatorii !
captcha
Reincarca