Contoarele de apa cu citire la distanta au mai multe avantaje importante.

In primul rand va ajuta sa aveti intimitate. Nu mai trebuie sa primiti in casa sau in curte persoana care vine sa citeasca apometrul pentru simplul motiv ca acesta se poate citi si de la distanta. Exista apometre care au o raza de actiune mare ce pot fi citite chiar din fata blocului. In aceeasi ordine de idei nu mai trebuie sa fiti deranjati in mod inutil in fiecare luna pentru citire. Puteti pleca oricand doriti in vacante si concedii pentru ca uitati de grija citirii apometrului.

Contor apa citire la distanta - avantaje contoare radio

De asemenea, avand in vedere toate acestea nu mai trebuie sa fiti prezenti in momentul in care sunt citite apometrele.

Alegand un apometru cu citire la distanta beneficiati de un dispozitiv cu un sistem electronic avansat pentru detectarea fraudei. Astfel, nu veti mai plati mai mult decat consumati si nici nu mai este necesar sa platiti un consum estimativ in momentul in care persoana responsabila nu poate ajunge la apometru pentru a-l citi.

Cu ajutorul unui apometru electronic sunt evitate erorile umane. Este evident ca pot aparea greseli de citire avand in vedere faptul ca persoana care merge pe teren are de citit foarte multe apometre intr-un timp extrem de scurt. Tinand cont de acest lucru, daca apometru este afisat electronic nu vor mai aparea erori pentru ca este mult mai usor de citit.

Apometrul va fi citit de fiecare data cand este nevoie. Cu un apometru clasic, ori de cate ori nu sunteti prezenti acasa pentru citire este foarte posibil sa primiti consumul estimativ si apometrul nu va mai fi citit in luna respectiva. In aceste situatii, de cele mai multe ori primiti un consum mult mai mare decat cel normal, care se va amortiza in cateva luni, ceea ce va doriti cu siguranta sa evitati.

© 2017 S.C. PROCONTOR ECO S.R.L.. Toate drepturile rezervate. All Rights Reserved. Designed: allBy_al3x88 - MAG PFA

procontor logo

S.C. PROCONTOR ECO S.R.L.

Trimite-ne un mesaj.

Câmpurile marcate cu(*) sunt informații obligatorii !
captcha
Reincarca